marți, 26 mai 2009

Bling bling sau sclipire

Pe luna a fost trimis un om. acesta incalca uneori legile fizice, chimic, biologice si matematice si alearga dezbracat pe luna, pscuieste stele, mananca branza din care e facuta patria mama si pune zahar stelar pudra peste prajiturile facute in casa. Omul e singur acol pe luna. Cei care l.au trimis fac regular controale si respecta procedura. Familia a cam uitat de el, ce.i drept, au trecut vreo 46 de ani lunari, adica ani care sunt pe luna. Asta ar insemna ca el este stra stra bunicul...cuiva. Nu prea primeste scrisori. Nu are cine sa le aduca. Omul nu a imbatrinit! A ramas chiar la fel! Fizic. psihic. Si.a facut noi prieteni pe messenger, pentru ca are de cateva luni bune internet de mare viteza, prin cablu, la un pret chiar foarte avantajos. Pe luna, sunt vreo 3 stalpi de iluminat, care chiar lumineaza. De craciun, paste si anul nou, poate vedea la televizor orice vad si pamantenii. A pacalit cateva comete sa nu loveasca luna ai devenit eroul lunii si angajatul saptamanii. Omul face prajituri! E genial! Omul asta din orice, adica chiar orice, cu praf de copt si cateva arome, face cea mai buna prajitura! Ciocolata e materie prima pe luuuna si o exploateza doar el. Datorita lipsei gravitatiei a reusit sa construiasca niste chestii misto tare! de curand, a primit un mail, prin intermediul internetului de mare viteza, prin cablu, la un pret chiar avantajos, in care i se retrogeda bucata de luna pe care a fost trimis. culmea!
Omul se intoarce pe pamant. Nu cunoaste pe nimeni. prietenii messengerieni nu il recunosc.spun ca nu seamna cu omul din pozele trimise. Oxigenul nu face bine pielii mult prea imbatranite. Devine urat. nebun.moare.
pe luna a fost trimisa hooki mong, celebra cantareata, acrita, presedinte de 3 tari si realizatoare de emisiuni pentru copii, care a cumparat bucatica Omului de pamant de pe luna. Hooki mong locuieste in Los Angeles.