duminică, 7 martie 2010

Show time!


-Sunteti gata? OK! Intram live in 5............4...........3.........2...........1..........................................Gata!
-Sunt Veronica W. si bine v-am regasi dragi telespectatori la ultima editie a emisiunii noastre! Dupa cum v-am promis astazi va vom prezentam o poveste incredibila direct de la fata locului. Fiti pe faza pentru ca incepeeeeeeeeeeee ,,LiVe”. ........ . Astazi este ziua cea mare dragii mei! Alaturi de noi in aceasta editie se afla domnul F.Y.21, vice-presedintele cromozomilor. Bine v-am regasit, domnule!
-Ma bucur sa te revad, Veronica. Buna seara tie si telespectatorilor.
-Cum va simtiti? Sunteti pregatit pentru ziua cea mare?
-Desigur. Noi, am fi fost gata mai devreme dar au intervenit diferiti factori care au incetinit procesul.
-Hihihi. Am dori cu totii sa aflam povestea acestul minunat fat.
-Copil, domna.
-Da. Copil.
-Am mai discutat despre asta, dar cand vine vorba despre Edisor sunt dispus sa fac orice. Cu Edisor, totul a inceput intr- o minunata pauza de pranz. Nimeni dintre ai mei nu credea ca atunci este ziua cea mare, dar daca asa a hotart domnul, pe atunci domnisorul, asa s-a intamplat. Dupa cum se vede eu sunt SINGURUL dintre ai mei, care a ajuns atat de departe. Dupa multe mitoze si meioze, au urmat lupte crancene, doamna, crancene, dar eu am reusit. Am reusit sa ajung aici si bine am facut, doamna!
-Fascinant. Care a fost cea mai dificila lupta a dumneavoastra?
-Lupta cu madamele cromozoame X. A fost teribil de greu. Lupta, urlete, plansete, disperare, sinucideri, renegari, frica, intuneric... Dar am biruit, dupa cum USOR se poate vedea. Cand o sa mai creasca Edutu, valeu valeu cum o sa mai fuga fetele dupa el.
-Hihihi. Spuneti-ne va rugam care au fost cele mai grele clipe din timpul sarcinii, pentru fat? Care au fost deciziile majore care s-au luat?
-Copil, duduie.
-Hihi.
-Pentru Edutu totul a fost greu si totul a fost nou . A fost o munca apriga pentru a obtine ceea ce vedeti dumneavoastra acum. Eu ,personal, pot sa ma mandresc ca l-am ferit pe copilas de o teribila boala. Din nou duduile X. Nu au putut accepta infrangerea si au vrut sa se fixeze si ele pe unde apucau. Din cauza orgoliului, domna, vroiau sa fim 3! Vroiau sa fim XXY! Stii dumneata ce inseamna asta? Inseamna Sindrom Klinefelter! Dar am zis ,,Nu” si am luptat mandru, cu capul sus. Prietenii me.i din grupele celelalte, s-au straduit sa faca totul ca la carte. S-au respectat toate legile biologiei, fizicii si a chimiei!
-Cum va fi Edi, domnule cromozom F.Y.21?
-Va fi un baiat minunat, doamna! Va fi brunet si cret. Fara pistrui, slava Cerului! Asta doar datorita mamei, ca daca era doar dupa tata, din cauza lu’ bunicsu’, era tot pistruiat! Lobul urechii va fi lipit, degetele lungi, va merge putin stramb dar se va rezolva cand va creste, iar pentru dintisori mai asteptam cateva luni!
-Ce va fi Edi cand va fi mare?
-Asa ceva nu pot eu sa stiu. Nici macar sefii de la birouri, din Creier nu pot sti asta. Stim insa cu siguranta ca....
-Mi –se spune din casca ca avem un telefon de la o telespectatoare. Alo, da?
-Da! Buna-ziua domna Veronica, domnule F.Y.21.
-Buna ziua, buna ziua.
-Am sunat sa va spun ca pur si simplu iubesc emisiunea dumneavoastra si va urmaresc mereu cand am timp. Vreau sa urez mult succes in vita, lui Edisor si va anunt cu multa fericire in glas si suflet ca sorocul a venit!
......
-S-a intrerut reteaua. Ati auzit domnule F.Y.21? Este adevarat?
-Nu am de unde sa stiu asta, domana! Asa ceva nu se stie! Dupa cum spuneam ... cu siguranta lui Edi ii va place culoarea verde. Va citi mult si va fi un semi-intelectual, din aceasta cauza. Va incerca sa cante la pian, dar va fi prea tarziu si astfel va rata ocazia sa cante pe cele mai mari scene ale lumii. Stiu din surse sigure ca va mai avea o....sora, dar mai incolo. O sa se inteleaga. La 14 ani si cateva luni va incepe sa fumeze. Nu o sa il tina mult. O sa fie razgaiat, ca si maica-sa. O sa aiba privirea bunicului din partea tatalui si o sa cante doar in clasele I-IV pentru ca apoi va considera ca are o voce nepotrivita. O sa asculte muzica buna si o sa aiba o viata grea. Asa spun statisticile.
-O, vai!
-Da! Mai multe nu stim nici noi. In legatura cu accidentele si interactiile cu celelalte persoane nimeni nu prea stie.
-IMPINGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
-O Doamne o Doamne! A sosit marea clipa! Si acum, doar pentru telespectatorii fideli 2246punct, o ultima urare pentru fat, in acest al 12-lea ceas, aveti?
-Da. Edutu...azi este ziua in care iti incepi viata. Azi vei deveni un cetatean al lumii si copilul celor doi minunati parinti ai tai. De azi parintii tai vor avea grija de tine dar si tu trebuie sa ai. Azi devii responsabil pentru viitor. Pentru toate posibilitatile pe care viata ti-le ofera . De azi, va trebui sa te arati lumii si sa devii un om bun si iubitor!Trebuie acum sa fii curajos! Trebuie sa fii pregatit! Pentru ce? Nu stiu. Pentru orice. Astazi viata ta incepe cu adevarat!
-Emotionant. Va multumim pentru prezenta, va multumim dragi spectatori! Se pare ca marele moment a venit cu adevarat! Toata lumea este emotionata, nimeni nu stie ce se va intampla! Este o adevara premiera!.................Durere, stramt, lumina, ura!
-Este un baiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Un comentariu:

lorenabr spunea...

Bine spus, love your post:)